top of page

OM
OSS

Med over 30 års kombinert kunnskap og erfaring innen lysterapi, skinner Caball Therapy System CTS - Lysterapispesialisten sterkt i bransjen.
Vi har 3 sertifiserte Lysterapeuter i bedriften, og kan gi oppdatert og viktig informasjon om PhotoBioModulationen og hvordan du kan ha nytte av å bruke rødt og nær-infrarødt lys i hverdagen, for å oppnå flere helsegevinster og bedre komfort.


Vi er  stolt importør og europeisk distributør av Photizo Light Therapy-merket og verdensomspennende leverandør av Photonic Lights brandet.

PhotoBioModulation (PBM) er utviklet for å behandle mennesker, husdyr,  og hester. Det lindrer smerte, stimulerer celler til å reparere og helbrede, reduserer hevelse og betennelse og stimulerer immunsystemet under akutte traumatiske tilstander.

 

Photizo Vetcare er spesielt effektiv til å behandle kroniske smerter og betennelsestilstander forbundet med leddgikt og overbelastningsskader hos dyr.


Kronisk skade eller overforbruk med  inflammatoriske reaksjoner oppstår når vevet ikke fullfører helbredelses syklusen.
Photizo & Photonic Light Therapy-produkter bryter denne syklusen og gir vevet
mulighet til å starte helbredelses prosessen, hvis mulig,
eller ved kroniske tilstander for å opprettholde smertefri perioder.
 

Behandlingen vil stimulere optimal celletilstand (knokler, nerve, kapsel, brusk og muskel) for å opprettholde sunt vev. Dette kan bidra til å forhindre ytterligere degenerasjon av vev som nerver, bein/ledd og blodårer.

Behandling ved akupunkturpunktene gir utmerkede behandlingsresultater.

 

Hvis du tenker på et nytt og innovativt merke for porteføljen din,
ikke vent, kontakt oss i dag!

GRUNNLEGGER

"Vår visjon: Da vi begynte å jobbe med fotobiomodulering (PBM-terapi)
og så vilken fantastisk virkningen det hadde på dyr og mennesker,
ble vårt primære mål å ha en Photiobiomodulasjons enhet i hver husholdning og avdeling på hvert sykehus, hvert legekontor og hver klinikk.


Medikamentfri smertelindring og bedre helbredelse takket være kunnskapen og vitenskapen bak fotomedisin, leverer vi produkter og tjenester med høy effektivitet og brukervennlighet."


Anita Nordum
Grunnlegger
Caball Therapy Systems

IMG_6825.jpg

HVA VÅRE KUNDER SIER

LOUISE – FENYASOFT

Hesterytter

Jeg falt hardt fra hesten min og knuste ribbeina og hofteområdet. . Men takket være min Photizo Pain Relief, var jeg tilbake til Pilates og på hesten min innen to uker. Jeg vil definitivt anbefale Photizo.

bottom of page