top of page

Top 3 grunder til, at du har brug for PhotoBioModulation i dit liv

Da jeg begynner å skrive dette blogginnlegget, og trenger å nevne bare tre grunner til å bruke PhotoBioModulation i hverdagen, og det synes jeg er veldig vanskelig å gjøre ... nevne bare 3 store fordeler med BPM!

Jeg begynte å spørre meg selv hva som var hovedresultatet jeg lette etter da jeg begynte med BPM. Og her kan du se de tre grunnene til at jeg synes du bør vurdere å begynne å bruke BPM, eller ha det bedre med den du allerede har.


Fotobiomodulasjon (PBM), som betyr rødt og nær-infrarødt lysterapi eller lavnivå laserterapi, er en behandling som bruker nøyaktige bølgelengder for å hjelpe kroppen til å helbrede. Fordi PBM virker på kroppens individuelle celler, ser vi et bredt spekter av fordeler, og det hjelper mennesker med en lang rekke ulike diagnoser. PBM er ikke-giftig, ikke-invasiv og har ingen bivirkninger, så det er et utmerket alternativ for folk som leter etter en naturlig løsning for å kurere.


1. Reduksjon av betennelse og stress.

PBM hjelper cellene dine med å kvitte seg med "forurensningen" oksidativt stress som akkumuleres ved å håndtere miljømessige, fysiske og emosjonelle stressfaktorer. Det er nesten som en kraftig antioksidant som motvirker den negative effekten som frie radikaler produserer i cellene dine. Tenk på PBM som et team av søppelbiler i cellene dine som etterlater et rent landskap slik at vevet kan puste lett.

"PBM er som et team av søppelbiler i cellene dine, og etterlater et rent landskap slik at vev kan puste lett"




"Hvis du kan gjøre glykogensyntesen mer effektiv, vil du fundamentalt forbedre effektiviteten til kroppens kosthold innenfra."



2. Mer energi


Når vi tenker på energi, tenker mange av oss på hva vi har evnen til å gjøre, både fysisk og mental energi. Men det hele starter i cellene dine, der magien oppstår eller ikke. Vi og cellene våre trenger «god næring» på daglig basis. Og en av de beste måtene å gi cellen din optimal energi er å bruke BPM til forskjellige deler av kroppen din og hjelpe cellulær respirasjon.

Røde og nær-infrarøde lysdioder kan øke syntesen av glykogen og adenosintrifosfat (ATP). Hvis du kan gjøre glykogensyntesen mer effektiv, vil du fundamentalt forbedre effektiviteten til kroppens kosthold "innenfra"


Den type diett du spiser vil også spille en viktig rolle i hvilken type energi du bidrar med til kroppen din.

Ditt daglige inntak av næringsstoffer bør være en god blanding av ulike typer mat, og i harmoni med aktivitetsnivået ditt.

Eksperter anbefaler å velge riktige mengder for hvert av de viktigste næringsstoffene, men også i tankene når du bruker dem. For eksempel er det ulike anbefalinger for karbohydrater før, under og etter høyintensiv trening dersom du planlegger å øke utholdenheten og utholdenheten. Lignende retningslinjer finnes for proteiner, fett og andre.



3. Forbedret sirkulasjon

BPM lysterapi lindrer og forbedrer livskvaliteten ved å stimulere sirkulasjonen og redusere smerte og celleskade. Det har vist seg å redusere symptomene dramatisk når det påføres føttene i femten minutter tre ganger i uken.

Nitrogenoksid produseres av nesten alle celletyper i menneskekroppen og er et av de viktigste molekylene for helsen til blodårene. Det er en vasodilator, det vil si at den slapper av de indre musklene i blodårene dine, noe som får karene til å utvide seg.

Som et resultat øker nitrogenoksid blodstrømmen og senker blodtrykket.

"Prosessen med å fjerne cellulært avfall forbedrer blodstrømmen. PBM-brukere opplever ofte en prikkende, rødmende følelse etter behandling, som er en ekstra boost til sirkulasjonen."

bottom of page